Sport

Nuk do ta besoni çfarë gabimi të madh ka bërë UEFA me Shqipërinë (Foto)

UEFA ka bërë një gabim të rëndë në lidhje me flamurin e Shqipërisë.

UEFA ka postuar në faqen e saj zyrtare në Facebook, listën e ndeshjeve që do të luhen përgjatë ditës së sotme.

Por në ndeshjen e parë mes Islandës dhe Austrisë, shohim që në vend të flamurit të Austrisë, është flamuri jonë kuqezi.

uefa1

the authorSamir Dalipi