Aktuale

Ohër, dridhje të reja të tokës

Rajoni i Ohrit është dridhur nga lëkundje të reja të tokës. Qendrat Sizmologjike ka regjistruar një tërmet në territorin e Ohrit me maknitugë prej 3,2 balle sipas shkallës së Rihterit.

Epiqendra ishte në Ohër në largësi prej 6 km nga Koseli dhe është regjistruar në ora 00 .09 minuta. Nga Qendra Sizmologjike se brenda këtyre 24 orëve nuk është regjistruar tërmet tjetër.

the authorE B