Tech

OnePlus 5 shfaq kamerën e re në telefon

OnePlus është i zënë duke bërë atë që bën OnePlus më së miri – nxitjen për produktin e ardhshëm. Është zbuluar tashmë emri i pajisjes, kështu që ne e dimë se do të quhet OnePlus 5. Telefoni do të mbështetet nga Snapdragon 835 dhe mund të vijë në jo më pak se katër versione ngjyrash.

Dhe tani është koha për një mostër të kamerës, për të mbajtur fushatën promovuese duke në aksion. Kompania ka postuar një foto në Twitter, ku krahasohen dy foto dhe i lë shikuesit të vendos se cila foto është bërë me OnePlus 5.

Supozojmë se e kemi kuptuar qartë – pikërisht, që shenja e emërtuar “2” është ajo që vjen nga OnePlus 5. OnePlus nuk ka thënë se cili telefon është përdorur për imazhin e etiketuar “1”, kështu që të gjithë ne e dimë se kamera e OnePlus 5 do të jetë më mirë në kapjet e dritës së ulët sesa disa pajisje të tjera.

the authorE B