Opinione

Opinione

Grupet në rrjetet sociale

Në tregun modern digjital të ndërveprimit online, ku hyjnë edhe rrrjetëzimet apo grupimet sociale, mbizotëron mendimi se komentet në postimet...

Opinione

KRIJUESI MAGJIK

(Rreth poezisë së Lulzim Tafës)   Kur shkruajmë sot për poezinë dhe poetin Lulzim Tafa, një nga poetët më të...

Opinione

Dhimbja me flatra

Shkruan: Bujar Tafa Libri Poema për Natashen i poetit rumun Ion Deaconesku, i përkthyer këtë vit te Shtëpia Botuese Bogdani...

1 2 12
Page 1 of 12