Opinione

Opinione

Romët

Lulzim Tafa Thuhet se me prejardhje janë nga India, nga i cili vend kishin nisur të lëvizin apo të dynden...

Opinione

Ekstremistët

Shkruan: Lulzim Tafa Këto dy raste në vijim më kanë bërë të kostatoj, që sa herë që e shohë një...

Opinione

Ky Parlament nuk ekziston!

Burim Ramadani - Së pari, kjo përbërje parlamentare është intelektualisht dhe përmbajtjesisht më e varfra në historinë e parlamentarizmit demokratik...

1 9 10 11 12
Page 10 of 12