Aktuale

Orari i reduktimeve me energji elektrike

Kompania KEDS të premten ka publikuar orarin më të ri për ditët e ardhshme, ku bën të ditur për vendet, të cilat do të përballen me reduktime të energjisë elektrike në Kosovë.

Ja orari i plotë:

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 21.03.2017 në NS 110/10kV Ferizaj ll do të shkyçet:

Dalja 10 kV Sillosi ( 40041001) prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin:Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe. Arsyeja e ndërprerjes: dislokimi i shtyllave 10 dhe 0.4 kV nga traseja e autostradës.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 20.09.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj I do të shkyçen:

Dalja 10 kV Kinemaja ( 40040004) prej orës 09:15 deri në orën 09:30 dhe nga ora 15:30 deri në orën 15:45

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: 12.Qershori (një pjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Skënderbeu dhe Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi I ormanit të tensuionit të ulët në TS 10/04 kV “TS ” Z.Hajdini ”

Më 21.03.2017 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

Dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla(Kodi:40000004) prej orës 09:10 deri në orën 09:30 dhe nga ora 15:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët në TS 10/04 KV ” Lagja e Re -III -”

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 19.03.2017 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ketë shkyqje T1 prej orës 06:00 deri në orën 10:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Komuna e Shtimjes me fshatrat: Vrellë, Halilaq, Magurja, Shala, Airoporti, Miniera Golesh dhe Parku i biznesit Drenas. Arsyeja e ndërprerjes: punime të KOSTT-it.

Më 21.03.2017 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ketë shkyçje të T2 prej orës 06:00 deri në orën 10:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Terrni, Bablaku, Rubovci, Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gërlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi i Ri, Surqina, Cerrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi, Rufci i dhe i Vjetër, Hallaqi I Vogël, Hallaqi i Madh, Ribari i Vogël, Ribari i Madh, Zllakuqan, Kraishta ,Bujani, Bregu I Zi, Godanci i Epërm, Varigoci, Kraishta, Dobratini, Gushterica e Poshtme, Livagja, Sllovia, Smallusha, Çollapeku, Gllavicë dhe Marevci, Lipjani (një pjesë), Konjuhi, Pjesë e Banullës dhe bizneset përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj, konsumatorët e qytetit, TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega, Banulla, Gllogo vci, Gomnasella, Llugagjija dhe Pojata, Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT-it.

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 21.03.2017 në NS 35/10kV Fushë-Kosova ll do të shkyçet:

Dalja 10 kV Albana (15018008) prej orës 10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e madhe te Shaljanët dhe FSK. Arsyeja e ndërprerjes: premontimi i shtyllave në largpërçuesin 10 kV.

Më 20.03.2017 në NS 35/10kV Fushë kosova ll do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bardhi i madhë (15018018) prej orës 10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: premontimi i shtyllave në largpërçuesin 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 19.03.2017 në NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ketë shkyçje totale prej orës 08:00 deri në orën 8:15. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar, Hajvali, Lagjja e Spitalit, Veterrniku,Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, Çagllavica, Lagjja Marigona, QKUK dhe Fshati ndërkombëtar. Arsyeja e ndërprerjes: punime të KOSTT-it.

Gjilan

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 20.03.2017 në NS 110/10kV Kamenica do të shkyçet:

Dalja 10 kV Koretini (62000017) prej orës 13:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Koretini Topanicë, Bllata, Nitex, Crepi, Kormian, Domorovci, Pompa, Hodonovci, Tasimi, Hodonoca, Seperacioni, Ujësjellësi Korinjan. Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e transformatorit të ri.

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 20.03.2017 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Korishta (31000010) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Korishë, Lubizhdë, Skorrobishtë dhe bizneset private. Arsyeja e ndërprerjes: zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara në Lubizhdë.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 18.03.2017 në NS 110/35/10kV Theranda do të ketë shkyçje T1 prej orës 06:00 deri në orën 10:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova, Studenqani,Doberdelani, Samadraxha Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, FabrikaPlastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Doberdelan, Samadraxhë, Shiroka, pjesët periferike të Therandës, Topliqani, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca, bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi, Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi, Baqevci, Peqani, Sllapuzhani, Bllaca, Duhla, Nishori, Kosterrci, Breshanci,Semetishta, Leshani, Tërrnja, Neprebishta, Mamusha, Zojza, Medveci, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe& nbsp; Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT-it.

Më 20.03.2017 në NS 110/35/10kV Theranda do të ketë shkyçje T2 prej orës 06:00 deri në orën 10:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva freshi, ETC-ja, Ben Afi, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas, rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura, Reshtan, Theranda (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1dhe Reshtani 3. Arsyeja e ndërprerjes: punime të KOSTT-it.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 20.03.2017 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të shkyçet:

Dalja 10 kV Mirusha (82082002) prej orës 10:30 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Adem, Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Hamdi Berisha, Pavarësia dhe fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë, Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjaka.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i transformatorit.

Mitrovicë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 19.03.2017 në NS 110/10(20) kV Vushtrria 1 do të ketë shkyçje totale prej orës 11:00 deri në orën 11:10 dhe nga ora 14:00 deri në orën 14:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: lagjja Fidanishte, qyteti, lagjja Bajr, Frashëri, qendra e qytetit dhe rrugët: Mujë Hasani, Berdi Hasanaj, Musa Hoti, Muj Krasniqi, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Jakup Ceraja, Parisi, Sabedin Prekazi, Remzi Durmishi, Eset Ymeri, magjistralja Adriatiku dhe lagjja e Romëve. Arsyeja e ndërprerjes: punime të KOSTT-it.