Aktuale

OSBE vëzhgon zgjedhjet e 18 qershorit

Organizata për siguri dhe bashkëpunim (OSBE) edhe zyrtarisht ka nisur misionin vëzhgues me rastin e mbajtjes së zgjedhjeve të ardhshme parlamentare, të cilat do të mbahen në Shqipëri më 18 qershor.

Siç thuhet në kumtesë, ekipi do të vendosë 26 vëzhgues të përhershëm dhe ka kërkuar edhe 300 shtesë, përfaqësues të 57 vendeve anëtare të organizatës, me përjashtim të Shqipërisë, transmeton AP.

the authorE B