Aktuale

Osmani: Qeveria s’përfaqëson vullnetin e popullit, votën e fundit e siguroi Thaçi

Kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani ka thënë se kjo Qeveri është varë nga Lista Serbe dhe votën e 61 ia ka siguruar presidenti Hashim Thaçi, raporton Ekonomia Online.

“Ne radhë të parë një Qeveri që varet nga Lista Serbe dhe votën e 61 ia siguroj presidenti Thaçi asnjëherë nuk mund të jetë përfaqësuese e vullnetit qytetar”.

“Familja ime politike nuk ka qenë dhe asnjëherë nuk do të jetë Hashim Thaçi dhe nuk do ta bëjë tash e tutje familja ime do të jenë qytetarët.

Ndërsa Osmani nuk është përgjigjur nëse do të vazhdon të jetë kryetare e Kuvendit.

the authorGazetaKNN