Rajon & Botë

Pamje para dhe pas: Japonezëve u duhen vetëm 48 orë për ta riparuar gropën e madhe në rrugë (Video/Foto)

Një pjesë e rrugës në qendër të qytetit Fukuoka, në Japoni, është rihapur vetëm dy ditë pasi një gropë e madhe u hap jashtë një stacioni të dendur hekurudhor duke kërcënuar t’i rrëzojë ndërtesat përreth.

Në një demonstrim tipik të mjeshtërisë dhe efikasitetit të japonezëve, punëtorët bën punë të madhe dhe e mbushen gropën e riparuan pjesën e rrugës brenda vetëm dy ditëve, sipas mediave lokale, transmeton Express.

Rruga u rihap për trafik dhe këmbësorë sot në mëngjes, pasi zyrtarët lokalë deklaruan se rruga e rihapura është e sigurt për t’u përdorur.

Për më shumë shikojeni pamjet më poshtë./Express/