Aktuale

Pamjet: Patrullat e Policisë së Kosovës nuk e lëshojnë asnjë autmjet pa e kontrolluar

Njësia Spciale e Policisë së Kosovës po vazhdon aksionin e kontrollimit të cdo autmjeti që qarkollon nëpërmjet pikës kufitare të Jarinje në veri të vendit.

Qëllimi i këtij operacioni është të ndalohen Aleksandar Vulin dhe Marko Djuric, dy zyrtarët e lartë të Qeverisë serbe të cilët planifikonin vizitë në Mitrovicë, edhe pse nuk ishin pajisur me leje përkatëse.

Në raste të mëhershme, Djuric kishte shfrytëzuar forma të ndryshme për të hyrë edhe në mënyrë ilegale në territorin e shtetit të Kosovës.

Andaj, kësaj radhe, policia e ka kontrolluar cdo automjet, duke pëërfshirë edhe mini-busët.

the authorE B