Tech

Paralajmëron Facebook: Vendosni foton tuaj, ose u mbyllet llogaria

Facebook kërkon që përdoruesit e tij të ngarkojnë një foto të qartë të fytyrës së tyre pasi përndryshe paralajmëron mbylljen e llogarisë.

Kjo bëhet për shkak të sigurisë dhe të verifikimit të llogarisë së Facebook.

Sistemi i ri kërkon që përdoruesit të ngarkojnë një fotografi të vetes që tregon qartë fytyrën e tyre, për të provuar se janë ata në të vërtet pas adresës së tyre duke shmangur kështu adresat false.

Testi i fotos ka për qëllim të ndihmojë Facebook “të kapë aktivitetin e dyshimtë në pika të ndryshme të ndërveprimit në vend”.

the authorE B