Aktuale

Parashikimi i motit për ditën e sotme (Foto)

Në Kosovë, sot do të mbajë mot i nxehtë dhe me diell. Temperaturat do të arrijnë deri në 31 gradë Celsius, sipas The Weather Chanel.

Ndërkaq gjatë natës do të jetë freskët, duke arritur kështu deri në 16 gradë Celsius.

Mjekët këshillojnë që të keni kujdes të madh në ruajtjen e shëndetit, dhe në raste të nevojshme  të vizitojmë mjekun më të afërt.

Më të rrezikuar në këto temperatura të larta janë të sëmurët kronik, gratë shtatzëna dhe personat në moshë, megjithatë në këtë periudhë me të nxehtë përvëlues, të gjithë duhet të konsumojmë më tepër lëngje, me pak kofeinë dhe nikotinë.

the authorSamir Dalipi