Aktuale

Parashikimi i motit për ditën e sotme

Në Kosovë edhe sot do të kemi një ditë të nxehtë dhe me diell.
Në mëngjes, temperaturat do të jenë nga 18 deri në 26 gradë Celsius, ndërkaq ato gjatë ditës do të rritën deri në 32 gradë Celsius, sipas The Weather Chanel.
Gjatë ditëve me temperatura të larta qytetarët, sidomos të moshuarit dhe ata me sëmundje të zemrës, duhet të kenë kujdes që mos t’iu ekspozohen rrezeve të diellit.