Rajon & Botë

Parlamenti austriak merr vendimin për zgjedhje

Parlamenti i Austrisë ka pranuar sot propozimin e qeverisë dhe mori vendimin për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare më 15 tetor.

Kësaj i ka paraprirë vendimi për shkurtimin e mandatit në Kuvend në dobi të zgjedhjeve të parakohshme dhe kundër kësaj kanë votuar vetëm dy deputetë.