Tech

Pas Whatsapp shfaq probleme edhe Instagrami

Diçka nuk po shkon me rrjetet sociale, kanë kaluar veç disa javë nga bllokimi i Whatsapp kur të njëjtin problem ka hasur dhe Instagrami.

Në orët e kaluara qindra përdorues kanë raportuar se e kanë hasur vështirësi në përdorimin e këtij rrjeti social.

Rreth 50% e përdoruesve kanë pasur problem në postimin e fotove të reja, 16 % e tyre kanë deklaruar se nuk i bënin dot Log In llogarisë ndërsa 21% të tjerë që kryefaqja nuk merrte refresh.

Ky problem ka prekur kryesisht Evropën perëndimore, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe disa rajone të Indisë.

Ende nuk ka një dalje publike nga kompania Instagram për të shpjeguar se cilat ishin shkaqet e këtij problemi.