ShowBiz

Patrisi po e lë vetëm Tunën (Foto)

Patrisi dhe Tuna çifti që së shpejti priten të behën prindër, ata sa i përket rrjeteve sociale janë të rezervuar aq shumë, në raste shumë të veçanta ata bëjnë publike ndonjë gjë, shkruan Kosovarja.

Patrisi nëpërmjet llogarisë së tij në Instagram, ka paralajmëruar se sonte do mbaj koncert jashtë vendit me Filharmonin e Kosovës.

the authorE B