Aktuale

PDK përgatitet për festën në shesh

Partia Demokratike e Kosovës po përgatitet që të festojë në sheshin “Skënderbeu”.

Tashmë bina është vendosur në mes të sheshit dhe nga këtu pritet që qytetarëve t’u drejtohet kryetari i partisë Kadri Veseli. Kjo parti pak më herët ka shpallur fitoren e PAN-it.

the authorSamir Dalipi