Aktuale

Për 2 ditë, 12 tërmete në Shkup

Sipas të dhënave të publikuara, bëhet e ditur se në vende të ndryshme të botës, përfshirë edhe tërmetet që kanë ndodhur në Shkup, kanë ndodhur 27 tërmete.

Nga të dhënat bëhet e ditur se tërmeti i fundit është shënuar para 3 orëve në San Francisco më magnitudë 3.5.

Në këtë listë të të dhënave për tërmete, përfshihen edhe tërmetet që kanë ndodhur në Maqedoni, përkatësisht në zonën e Shkupit me magnitudë 4,2 dhe 4, 0 që janë regjistruar para 16 orëve, transmeton KosovaPress.

Sipas këtyre të dhënave, në zonë të Shkupit brenda 2 ditëve janë regjistruar 12 tërmete, magnituda më e lartë e të cilave ka qenë 5, 2.