Aktuale

Për 24 orë në Kosovë ndodhën 52 aksidente trafiku

52 aksidente dhe 1157 gjoba brenda ditës 52 aksidente dhe 1157 gjoba brenda ditës Policia e Kosovës ka raportuar se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 52 aksidente trafiku prej të cilave 11 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 41 të tjera me dëme të konsiderueshme materiale.

Ndërsa ndaj gjithë pjesëmarrësve në trafik që kanë thyer rregullat e komunikacionit, policia ka shqiptuar 1157 gjoba kundërvajtëse.

the authorE B