Aktuale

Përfundimtare: PZAP pranon 100 ankesa nga subjektet politike

Tashmë ka përfunduar afati i ankesave të partive politike dhe kandidatëve të cilët janë të pakënaqur me rezultatet përfundimtare të KQZ-së në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP).

Në këtë insittucion janë dorëzuar gjtihsejtë 100 ankesa, shkruan FaktePlus.

Kështu ka thënë kryesuesi i sekretariatit të PZAP-së, Mul Desku.

“Gjithsejtë kemi pranuar 100 ankesa”, ka thënë ai./FaktePlus