Rajon & Botë

Përmbytje në disa zona nëpër Kosovë (Video)

Reshjet e shiut që kanë rënë gjatë natës, kanë bërë që disa zona nëpër Kosovë të përmbyten

Në Malishevë dhe Mirushë, reshjet e mëdha të shiut i kanë shndërruar rrugët gati në liqe artificial, shkruan lajmi.net

Madje Policia mbrëmë është detyruar të bllokojë veturat në qarkullim, për shkak se rrugët kanë qenë të pakalueshme.

Rruga vështirë e kalueshme është edhe ajo e magjistrales Prishtinë-Ferizaj. /lajmi.net

ferizaj-2 ferizaj

the authorSamir Dalipi