Shëndetësi

Përse duhet të pini qumësht çdo ditë

Qumështi ka dobi të shumta për shëndetin e trupit tonë.
Disa nga dobitë e qumështit në aspektin emocional dhe në trup janë:
-Largon stresin

-Rrit energjinë

-Rrahjet e zemrës janë të shëndetshme

-Eleminon thartirën tuaj

-Përkujdeset për rritjen e muskujve

-Mban lëkurën të butë dhe plot shkëlqim

-Mban dhëmbët të shëndetshëm /Lajmi.net/