Rajon & Botë

Përse princesha Charlotte s’guxon të ulet në të njëjtën tavolinë me pjesëtarët tjerë

“Një ditë William do të bëhet mbret. Kjo do të thotë që unë mund të bëj çfarë të dua”, i kishte thënë Harry nënës para shumë viteve.

Për këtë është më se e qartë, se trashëguesit e kurorës mbretërore mësojnë shumë gjëra që kur janë të vegjël, transmeton gazetametro.net

Kjo vlen edhe për Princin George, Princeshën Charlotte dhe sigurisht edhe i vogli i familjes Princi Louis.

Kështu që Princesha Charlotte nuk guxoj ende të ulet në një tavolinë me të tjerët, më saktësisht me pjesëtarët e më të vjetër të Mbretërisë gjatë kohës së drekës. Kur ajo t’i ketë mësuar të gjitha rregullat e sjelljes dhe të folurit me të tjerët, i lejohet të ulet në tavolinë krah për krah me të pjesëtarët e familjes mbretërore.

the authorE B