Aktuale

Përveç që ishte fejuar para pak kohësh, polici i zhdukur ishte edhe djali i vetëm pas 6 motrave

Dy pjesëtarë të Policisë së Kosovës kanë pësuar aksident të rëndë mbrëmë në Kaçanik, pasi kanë rënë me veturë nga ura mbi lumin Lepenc, prej një lartësie rreth 150 metra. Dy policët nga Kaçaniku që po kërkohen janë Malësor Dashi dhe Armend Trena.

Malësor Dashi kishte pak kohë që ishte fejuar me të dashurën e tij, B.SH, më saktë në muajin gusht të vitit 2017. Ai ishte djali i vetëm i familjes Dashi duke lënë pas gjashtë motra.

Malësori i cili vjen nga qyteti i Ferizajit, ku edhe jeton, ka përfunduar studimet në një kolegj privat në Prishtinë.