Lifestyle

Pesë frizura femrash për verë

Bëhen shumë lehtë, shpejt dhe thjesht dhe janë ideale për vapën e verës!

Temperaturat e larta verore janë koha ideale për frizurë me dukje natyrale, spontane, të shkujdesur, në stilin romantik boho, që këtë sezon është i preferuar në gjithë botën.

Në vazhdim po ju zbulojmë pesë frizura boho më të mira për ditët e verës…, transmeton Telegrafi.

Të shkujdesura, si valë seksi plazhi.

Të shkujdesura, si valë seksi plazhi

Bisht i shprishur

Bisht i shprishur

Gërshet i shprishur

Gërshet i shprishur

Vetëm një pjesë e flokëve e ngritur si gërshet apo bisht

Vetëm një pjesë e flokëve e ngritur si gërshet apo bisht

Gërsheta jo e obligueshme

Gërsheta jo e obligueshme