Aktuale

Plani i Pacollit për menaxhimin e mbeturinave në kryeqytet

Kandidati i AKR-së për kryetar të Prishtinës, Selim Pacolli, ka paraqitur platformën e tij qeverisëse për menaxhimin e mbeturinave dhe për sigurime publike.

Sa i përket menaxhimit të mbeturinave ai tha se do të ofroj platformën që kontejnerët të zbrazen gjatë orëve të natës në mënyrë që të mos krijojnë pengesa gjatë ditës.

Kurse ai tha se në kryeqytet është që një fëmijë disa ditë më herët është sulmuar nga qentë endacak, ku u zotua se do të përpiqen që të eliminojnë këtë dukuri./KosovaPress/