Shëndetësi

Po mundoheni të zgjasni flokët sa më shpejt? Ky është fruti që do t’ju ndihmojë

Ky është fruti që ju ndihmon shumë të zgjasni flokët.

Pjepri është një nga frutat e momentit pasi është pikërisht sezoni i tij.

Ai përveç se është shumë i shijshëm dhe freskon në këto ditë të nxehta ka dhe një veti që nuk duhet ta humbisni. Ndihmon në zgjatjen e shpejtë të flokëve për shkak se është i pasur me vitaminë B, si dhe acidi folik dhe inositol.

Gjithë sekreti i zgjatjes së flokëve është mënyra se si ne kujdesemi për rrënjet e tyre apo edhe për trupin tonë i cili i ushqen ato, transmeton “Living”.

Pjepri është burim i mirë i betakarrotenit që konvertohet në vitaminë A brenda trupit.

Vitamina A është jetike për flokët e shëndetshëm dhe rritjen normale të flokëve.

Ndaj me konsumimin e pjeprit, kemi rritje të shëndetshme të flokëve.

the authorBurbuqe Metolli