Sport

Poloni-Portugali, kush e ka pritur këtë rezultat?

1:1 është mbyllur koha e rregullt në takimin Poloni-Portugali. Shënues Roberto Lewandowski dhe Renato Sanches. Tani na presin vazhdimet.

https://www.dailymotion.com/video/x4j50zd_robert-lewandowski-voley-goal-poland-1-0-portugal-30-06-2016_sport

https://www.dailymotion.com/video/x4j56e1_1-1-renato-sanches-goal-poland-1-1-portugal-30-06-2016_news