Aktuale

Pozita dhe opozita në takim të paparalajmëruar

Partitë politike të pozitës dhe opozitës, në këto çaste janë duke mbajtur një takim të paparalajmëruar më parë, në njërën nga lokalet e Prishtinës.

Në takim po marrin pjesë zyrtarë të lartë të PDK-së, LDK-së, Vetëvendosjes, AAK-së dhe Nismës.

KosovaPress do të ju mbajë të njoftuar për temën dhe zhvillimet e më tejme të takimit, në të cilin takim nuk po merr pjesë asnjë nga kryetarët e partive parlamentare.