Rajon & Botë

Presidenti i Egjiptit Abdulfettah el Sisi uroi Trump-in

Presidenti i Egjiptit, Abdulfettah el Sisi është lideri i parë ndërkombëtar që e uroi Donald Trumpin pas fitores në zgjedhjet presidentciale të Amerikës.

Sipas, Reuters Sisi arriti i pari që me anë të telefonit t’i shprehi urimet dhe suksese në mandatin 4-vjeçar si President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.