ShowBiz

Prezantuesja kosovare ia huq keq (Foto)

Moderatorja e “Klan Kosoves”, Genta Cana, dikur miss e tani fytyrë e televizionit, shpesh na tregon linjat e saj trupore, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi e ka postuar një foto nga një pishinë. Në pamje të parë gjithçka duket në rregull, por kur e lexon mbishkrimin e lënë nga Genta, ku thotë se kjo foto s’ka nevojë për filter, atëherë ndalesh e analizon a është vërtet aq perfekte.

Dhe, pak zoom e gjithçka vërehet më mirë e më qartë, shkruan “Kosovarja”.
Genta lere që e ka përpunuar trupin e saj, por edhe e ka deformuar.
Shikoni këmbën e moderatores, pastaj dorën dhe mbajtëset e pishinës…

Krejt “laka, laka…”

Duhet pak më shumë profesionalizëm për këtë punë.

the authorE B