Aktuale

Prishtina shënon “Ditën pa Vetura”, tollovi në komunikacion (Foto)

Prishtina sot po shënon Ditën pa Vetura.

Rruga “George Bush” dhe “Garibaldi” në kryeqytet do të jenë të bllokuara për qarkullim, si pjesë e aktiviteteve për shënimin e kësaj dite.

Qarkullimi u automjeteve në këto dy rrugë do te jetë i ndaluar nga ora 10:00 deri në 12:00.

Vlen të theksohet që ky aktivitet ka shkaktuar kolona në pjesë tjera të qytetit, si lagja Dardania, qendra e qytetit etj.