Aktuale

Probleme me grumbullimin e rrushit, kërkohet ndihma e Qeverisë

Shoqata e Vreshtarve dhe Shoqata e Vertareve Enologjia kanë mbajtur vazhdimin e radhës, ku u tha janë duke bërë përpjekje maksimale që të gjendet mundësia e zgjidhjes së problemit të grumbullimit të rrushit.


“Të dy shoqatat janë pajtuar që pa ndihmën e Qeverisë, ky problem nuk ka zgjidhje dhe i cili përsëritet çdo vit. Andaj bëjmë apel të të gjithë mekanizmat e shtetit që të involvohen në zgjidhjen e këtij problemi, i cili donë zgjidhje urgjente pasi q jemi në prag të fushatës së vjeljes”, thuhet në komunikatë./KosovaPress/