Shëndetësi

Pse nuk duhet ta ndaloni fëmijën të ndotet gjatë ushqyerjes

Shumë nëna janë të fiksuara pas higjienës së fëmijëve dhe sfida më e madhe është gjatë kohës së ushqimit, atëherë kur fëmijët ndoten më së shumti.

Mirëpo, studime e fundit tregojnë se nuk duhet kufizuar fëmijën gjatë ngrënies, edhe nëse ndotet tërësisht.

I përdorni shpesh por këto dy ushqime të përditshme dëmtojnë dhëmbët tuaj

Zbuloni si të bëni orarin për fëmijën tuaj
Kjo për shkak se fëmija duhet lejuar të eksploroj vetë ushqimin dhe të hulumtojë shijet e preferuara.

Kjo ndikon pozitivisht në oreksin e fëmijës suaj.