Rajon & Botë

Puigdemont nuk paraqitet në gjykatë, po do të bashkëpunojë

Carles Puidgemont do të bashkëpunojë me autoritetet spanjolle dhe belge, edhe pse sot nuk është paraqitur në gjykatë, deklaroi avokati i liderit të shkarkuar katalonas.

“Atmosfera nuk është e mirë, më mirë është që të distancohet. Nëse kërkojnë, ai do të bashkëpunojë me drejtësinë spanjolle dhe belge:, tha për Reuters, avokati Pol Bekert.