Aktuale

Qeveria e Kosovës deklarohet për vonesën e kryeministrit malazez

Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, ende nuk ka arritur në Republikën e Kosovës, ndonëse ishte parlajmëruar që i njëjtit të mbërrijë në ora 8:00 në vendin tonë.

Zëdhënësja e Qeverisë “Haradinaj”, Donjeta Gashi ka sqaruar vonësen e delegacionit malazez.

“Për shkak te mjegullës ne aeroportin e Prishtinës, po vonohet edhe ardhja e kryeministrit malazez. Ne jemi ne pritje te tij dhe jemi ne koordinim me palën malazeze gjate gjithë kohës”, ka thënë ajo.

the authorE B