Aktuale

Qeveria ndan 1.2 milion euro për lobim për anëtarësimin në INTERPOL

Në mbledhjen e sotme Qeveria ka ndarë 1.2 milion euro për lobim për anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL.

Gjatë kësaj mbledhjeje u miratua edhe nisma për negocimin e marrëveshjes financiare për projektin për patundshmërinë dhe infrastrukturës gjeohapësinore ndërmjet Qeverisë dhe asociacionit ndërkombëtar për zhvillim.

Vlera e kësaj marrëveshjeje financiare është 16.5 milionë.

the authorE B