Aktuale

Qeveria ndan rreth 32 mijë euro për ajrin në Prishtinë

Qeveria e Kosovës ka ndarë mbi 31 mijë e 700 euro për komunën e Prishtinës për të kompensuar shpenzimet për masat e ndërruara muaj më parë për përmirësimin e ndotjes së ambientit.

Zëvendësministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH), Besim Demi kërkoi nga Qeveria miratimin e kësaj shume në mënyrë që të kompensoj shpenzimet e komunës së Prishtinës.