Rajon & Botë

Qipro: Arrin një anije me më shumë se 140 refugjatë sirianë

Autoritetet në Qipro kanë bërë të ditur sot se roja bregdetare ka pritur një anije me më shumë se 140 refugjatë për të cilët besohet se janë nga Siria.

Siç shkruan AFP, refugjatët kanë deklaruar se janë nisur nga Mersini i Turqisë dhe kalimin e kanë paguar 2 mijë dollarë për person.