Fun

Quhet pishina e vdekjes, shikojeni pse

Kjo pishinë, e krijuar nga vetë natyra, quhet “pishina e vdekjes”. Dhe për këtë ka një arsye të veçantë.
E ndodhur si një gropë e madhe mes shkëmbinjve pranë bregdetit, pishina duket si një vend ideal për t’u larë.

Por, ajo është shumë e rrezikshme. Kjo pasi për shkak të thellësisë së saj, dallgët dhe rrymat e detit shpesh e zbrazin atë fort dhe më pas e mbushin përsëri, transmeton Gazeta Express.

Në videon më poshtë, mund ta shihni më mirë pse kjo pishinë njihet me emrin pishina e vdekjes. Shikojeni:

the authorBurbuqe Metolli