Aktuale

Qytetet që do të mbeten pa rrymë

KEDS-i, të martën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve elektrike në qytetet e Kosovës për disa nga ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliq-Ballaban (Kodi:14016002) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

Më 13.07.2017 në NS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (Kodi :18024001) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Premontim i shtyllave në LP 10 kV.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fabrika e ujit-alpet (Kodi: 14016005) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Fabrika e ujit-alpet, Green Heat.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grashticë-Radashec (Kodi: 14016001) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Grashtica dhe Radasheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharbani(Kodi: 14016003) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, Alshiqët,Halabakët, Dyzi 1 dhe 2, Tërrnavë, Vanovcë dhe Bellopojë 1,2,3,4.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi I mbrojtjeve rele.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Gurakoci do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Zallaqi ( Kodi:50052003) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Gurakoc (një pjesë) ,Zabllaqi , Zallqi , Dreja , Koshi , Gusari , Osojan , Polana , Paleva .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i një shtyllave të T.L

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë) dhe Stubull.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparim komplet i OUT, ndërrim i bazave te siguresave,shqyrtim i vajit te transformatorit, shtim i vajit dhe pastrim i TS-it ne TS Pajaziti.

Më 13.07.2017 në NS TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Xerxa (Kodi :82081003) prej orës 09:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xëxe , ” Elkos Group “,”EURO-FAT”SH.P.K Ruzhdi Kryeziu, GURËTHYES Seperimi Vllazrit morina denj, GURËTHYES ” ALSTONE ‘ SH.P.K. Shkumbin Fadil Gashi, GURËTHYES ” KURADONA ” SH. P. K. Lulzim Kryeziu, GURËTHYES ”KURADONA”SH.P.K. Lulzim Hasan Kryeziu, GURËTHYES SEPERIMI GANIA Xërxe, N.SH. ” MAKOLLI ” Brahim Hoti, RENTABIL N T P, RESTAURANT ” KOSOVA ” Halit Thaqi, SEPERIMI BETONIT Reshat Imer Morina, SH.P.K.” MEKANIKU-ZH ” Zyber Hima.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve ne shtyllën e drurit 12m afër seperacionit vëllezërit Morina.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (Kodi 82082006) prej orës 08:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion komplet,pastrim,kontrollim i vajit,ndërrim i bazave te dëmtuara,kontrollim i nderpresave,ndërrim i perquesve te dëmtuar ne TS Pagarushe.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Dejni (Kodi : 82081007) prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Denji , Polluzh , Kazniuku , Elita , Qifllaku , Guri i Kuq , Ratkoc .

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i stabilimentit shperndares 10 kV – Dobidol

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi:82082007) prej orës 11:00 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i Trafos 100kV se re sipas PEE. Punime nga firma elektrostublla.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më datë 13.07.2017 ne NS 35/10 kV Lipjan do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Koka Kolla (Kodi:41047004) prej orës 10:00 deri në orën 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Koka kolla

Arsyeja e shkyçjes: Testim i mbrojtjes rele dhe revizion i kthinës.

Më datë 13.07.2017 ne NS 35/10 kV Lipjan do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Fabrika e letres (Kodi:41047005) prej orës 12:00 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Fabrika e Letres

Arsyeja e shkyçjes: Testim i mbrojtjes rele dhe revizion i kthinës.

Më datë 13.07.2017 ne NS 35/10 kV Lipjan do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Shkolla e Mesme Bonita (Kodi:41047006) prej orës 13:30 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Shkolla e Mesme, Mulliri Agroprodukt

Arsyeja e shkyçjes: Testim i mbrojtjes rele dhe revizion i kthinës.

Më 13.07.2017 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Kaqaniku (Kodi: 400430) prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kaqaniku, Voskopoja, Bobi, Ivaja, Kaqaniku i Vjeter, Doganaj, Strazha, Begraca, Kerbliqi, Kovaqeci, Biqeci.

Arsyeja e ndërprerjes:Pastrimi i Trases

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kaçaniku i Vjetër (Kodi: 40043007) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave ne L.P. 10 KV Kaçaniku i Vjetër.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllatina (Kodi:61065002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Terstenik, Muhader, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë, Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacionari (Kodi:61065003) prejë ores 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Stacionari , Fabrika e Ujit në Kllokot ,Banja,Nana Naile,Rera com,Mulliri Tina.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokoti(Kodi:61065004) nga ora 13:00 deri ne ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Kllokot , Radivojc , Budrikë , Remnik , Xhylekarë .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali(Kodi:61065005 ) nga ora 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fsh.Mogille, nje pjese te Vitis, te Zahirt, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq, BUJKU.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vinex-i (Kodi:61065010) nga ora 15:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika shoqërore” Vineks” ,Ambulanta,ETC

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Gjilan III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shillova (Kodi: 60062003) prej orës 07:30 deri në orën 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Xhorxh Uashington,TS-63-Frigoriferi-TS117-Shillova-TS-118-Shillova.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e shtyllës.

Mitrovicë

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 12.07- 14.07.2017 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 0.4 kV Begaj (Kodi 73000006009) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatorët e lagjes Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 13.07.2017 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bizmuti(Kodi:30033005) prej orës 10:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: IBPK “Prizreni”, “Shtypshkronja e re”(ETC), Siprint Shtypshkronja”.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Prizereni lV do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shkolla Normale (Kodi:30033004) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus, Shkolla Normale, KFOR-i turk dhe Lagjja e Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele..

Më 13.07.2017 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Famipa (Kodi:30033002) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Famipa.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 13.07.2017 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Tjertorja (Kodi:30033002) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Him Group,Ben-af,Globali.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 13.07.2017 në NS 35/10 kV Prizreni 4 ka ndërprerje totale prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Rruget- Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji, Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta,Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha dhe Lekë Dugagjini.Pjesa e qytetit te shkolla teknike, nje pjesë e Tusus-it dhe Mahalla e Hoqës, Zjarrfiksat, Motel Prizreni, Lagjja Tusus, Shkolla Normale, KFOR-i turk dhe Lagjja e Trimave, IBPK “Prizreni”, “Shtypshkronja e re”(ETC), Siprint Shtypshkronja”, Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker bizneset afariste: “Afioni”, Etem-Tra de”, “EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”, Famipa, Him Group,Ben-af,Globali, Metaliku.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.