Aktuale

Raporti i fundit: 844 pacientë të shtrirë në spitale, 38 në gjendje të rëndë

Bazuar në raportin e datës 14 prill 2021 për rastet e dyshuara dhe të konfirmuara me COVID-19, në klinikat e QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 844 pacientë.

QKUK njofton se 700 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 38 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 674 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 352 pacientë:

303, të konfirmuar me Sars Cov-2

16, në gjendje të rënduar

309, me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 114 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësia Sportive), 70 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno), 52 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 83 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 3 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 19 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 11 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 492 pacientë:

397- të konfirmuar pozitivë

22- në gjendje të rënduar shëndetësore

365- me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 110 pacientë

Spitali i Gjakovës, 64 pacientë

Spitali i Pejës, 94 pacientë

Spitali i Gjilanit, 92 pacientë

Spitali i Ferizajt, 68 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 45 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 19 pacientë.