Tech

Raporti i ri sugjeron që Galaxy S11 dhe S11+ do të vijnë me nga pesë kamera

Sipas raporteve të fundit, Samsung do të prezantojë formacionin Galaxy S11 (dhe ndoshta telefonin e dytë të tyre të palosshëm) në një ngjarje speciale të planifikuar për 18 shkurt 2020.

Seria e vitit 2020 do të pasqyrojë atë aktuale, sipas spekulimeve, me tre modele (6.3-, 6.7-, dhe 6.9 inç), me variante 5G të planifikuara për të gjitha modelet.

LetsGoDigital sugjeron që Galaxy S11 dhe S11 + do të paraqesin një konfigurim prej pesë kamerave. Midis tyre, është një 108MP kryesore, një lente telofoto 5x, kamera Bright Night (për dritë të ulët), dhe një sensor ToF.

Nuk ka asnjë fjalë se çfarë mund të jetë kamera e pestë (ndoshta një lente me kënd të gjerë), por pastaj përsëri, ky është një raport, dhe konceptet vizuale janë aty për të ilustruar atë që sugjeron raporti.

Madhësia e baterisë raportohet se do të rritet në 5,000mAh, 4500mAh, dhe 4,000mAh për Galaxy S11 +, Galaxy S11 dhe Galaxy S11e, përkatësisht.

the authorGazetaKNN