Sport

Renditja e re e FIFA-s, Kosova ngritët për nëntë pozita

Kombëtarja e Kosovës është ngritur për nëntë vende në renditje e re të FIFA-s
Fitorja prej 4:3 e Kombëtares së Kosovës ndaj Letonisë në Mitrovicë ka bërë që të ngrihet për nëntë vende në renditjen e re.

Kosova nga vendi i 183 është ngritur në vendin e 174, më së larti që prej pjesëmarrjes në këtë renditje.

Në vendin e parë të renditjes së FIFA-s vazhdon të jetë Gjermania, e ndjekur nga Brazili e Portugalia, ndërsa top pesëshen e mbyllin Argjentina dhe Belgjika. /Express/

the authorE B