ShowBiz

Rita Ora flet pas ndërtimit të shtëpisë së familjes Sala në Shqipëri

Tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri la shumë të vdekur, qindra të plagosur e mijëra të pastrehë.

Këngëtarja e njohur shqiptare Rita Ora kishte vendosur që familjes Sala t’ia ndërtonte shtëpinë.

Tani shtëpia është ndërtuar, dhe 6 anëtarët e familjës Sala u futën në shtëpinë e re.

the authorGazetaKNN