AktualeShowBiz

Rita Ora krenohet që lindi në Prishtinë

Këngëtarja Rita Ora, është shprehur edhe një herë krenare për vendlindjen e saj, Prishtinën.

Në një hartë që po qarkullonte në rrjetet sociale së fundmi, tregonte vendlindjen e yjeve në mbarë botën, në të cilën bënte pjesë edhe Rita Ora.

E padyshim që Prishtina është karakterizuar me emrin e saj, derisa Rita nuk ka hezituar që me krenari të shpërndajë këtë fakt.

Ajo e ka postuar atë në rrjetin social Instagram, derisa në hartë shihet Kosova dhe në veçanti Prishtina si vendlindja e saj.