Sport

Ronaldo – Benzema, turp i madh

Cristiano Ronaldo dhe Benzema kanë shënuar nga një gol secili në 12 javët e luajtura deri më tani në La Liga.

Një bagazh i varfër, që i vendos ata si një nga partnerët më të keq të sulmit të momentit në pesë ligat kryesore europiane.

Nga 98 klubet e përhapura në të gjithë La Liga, Premier League, Ligue 1, Bundesliga dhe Seria A, vetëm dy sulmuesit modestë të Benevento, klubit të fundit në ligën italiane, kanë të dhëna më të këqija se Cristiano dhe Benzema.

Sulmi dyshe me më pak gola
Osako dhe Guirassy (FC Coln): 2 gola
Defoe dhe King (Bournemouth): 2 gola
Hahn dhe Wood (Hamburg): 2 gola
Depoitre dhe Kachunga (Huddersfield Town): 2 gola
Cristiano dhe Benzema (Real Madrid): 2 gola
Iemmello dhe Coda (Benevento): 1 gol