Aktuale

Rrëshqet dheu në Rrugën B (Foto)

Banorët në rrezik në Rrugën B në Prishtinë nga lejet e kundërligjshme që edhe janë konstatuar nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor.
Kjo tokë ka qenë pronë e Komunës dhe nuk dihet procesi se si është bartur në prone private dhe se ka qenë zonë gjelbëruese, shkruan gazetametro.net.

Lënda gjendet në gjykata dhe prokurori dhe qëllimi i zyrtarëve të Komunës, sipas banoreve, është që nëpërmes shkeljeve ligjore është shkaktimi i dëmit ndaj qytetareve dhe pronës publike për përfitime te grupeve te caktuara te interesit.

Dhe kërkojnë nga prokuroria dhe gjykata të marrin masat urgjente që shkelësit të dalin para ligjit.