Aktuale

Rreth 300 gjoba në bazë të ligjit anti-COVID

Policia e Kosovës përmes raportit 24 orësh ka njoftuar se janë shqiptuar 283 gjoba në bazë të ligjit anti-COVID.

Në raportin e fundit të Ministrisë së Shëndetësisë u njoftuar për dy raste të reja me COVID-19 dhe asnjë rast i vdekjes.

Aktualisht në Kosovë janë 322 raste aktive me koronavirus. /ATVLIVE/