Sport

Rrjedhin notat e Messi nga shkolla (Foto)

Lionel Messi është pa dyshim është njëri, apo edhe ndoshta futbollisti më i mirë i të gjitha kohërave.

Por, ka rrjedhë diçka në të cilën nuk ishte edhe aq i mirë dhe kjo ishte shkolla.

Në fakt, shikimi në notat e klasës së shtatë zbulon se vetëm në edukatë fizike kishte notën maksimale 10, derisa në lëndët tjera dominojnë kryesisht gjashtëshet.